Waar ben je naar op zoek?

Op zoek naar een goedkope vakantie?

Ben je op zoek naar een lekker goedkope vakantie? Denk bijvoorbeeld een leuke citrytrip of een heerlijk weekendje weg. PackYourBags.nl zet voor jou dagelijks de beste aanbiedingen op een rijtje. Op die manier zorgen wij dat je voor weinig geld op reis kunt en voor een spotprijs een heerlijke tijd kunt hebben.

Error fares

Soms maken vliegtuigmaatschappijen een fout in hun ingewikkelde prijsberekenings-algoritme. Hierdoor komt het weleens voor dat er een verkeerde prijs online komt. Met enige mazzel kun je tijdens zo’n error fare een hele goedkope vlucht boeken. Hierdoor kun je soms voor een paar tientjes naar de andere kant van de wereld vliegen, indien je natuurlijk snel genoeg kunt boeken. Hou regelmatig deze website in de gaten voor een enorm goedkope vakantie door een error fare.

Last minute vakantie

Wil je goedkoop op vakantie, en ben je flexibel in wanneer je kunt vertrekken? Denk dan eens na over een last minute vakantie. Een last minute vakantie is vaak vele malen voordeliger dan een vakantie die je vooraf boekt. Reisorganisaties geven last minutes vaak voor bodemprijzen weg, in de hoop nog quite te draaien met hetgeen waarvoor zij de reis hebben ingekocht.

All inclusive vakantie

Nog een manier om geld te besparen, maar dan tijdens je reis. Bij een all-inclusive vakantie denk je misschien al snel aan 5-sterren all inclusive in Alanya of Sharm el Sheikh, maar tegenwoordig zijn er ook buiten Turkije en Egypte genoeg landen die goedkope All inclusive reizen aanbieden.